12. nov 2017

Motiividest jõulusokk

 Kuueteistkümnest jõulutoonides heegeldatud motiivist sai kokku õmmeldud jõulusokk. Jääb vaid päkapikke oodata. Ehk tulevad!


28. okt 2017

Pudelikaunistus

Kuumaliimipüstoli abil sai pudelile kinnitatud üksikud kunstlilleõied. Lõpetuseks lisasin veel mõned tamiilile lükitud pärlid ja oligi romantiline pudel valmis.

8. okt 2017

Sügisesed lilleseaded

Koolimaja juubeliks tehtud lilleseaded oma aja sügislilledest. Tõsi küll, roosiõied on ostetud Maximast 1.- euro eest. Kollane seade kaunistas aulas kingitustelauda ja roosa oli banketiruumi lauakaunistuseks


3. juuli 2017

Kevadised lilleseaded

Koolimajja lõpuaktuste ajaks tehtud lilleseaded valmisid oma aia kevadlilledest. Kuna kevad oli hiline, siis poengid veel ei õitsenud. Nii sai seaded tehtus tavapäraste pojengide asemel muudest lilledest.

4. veebr 2017

Kõlavöö

Valmis sai kõlavöö nn. jooksva koera mustriga. Tegu natuke keerulisema mustriga, kus kõiki kõlasid ei keerata kogu aeg ühes suunas vaid neli korda kõik kõlad enda poole, siis kummaltki poolt neli välimist kõla neli korda endast eemale ja kaks keskmist kõla neli korda enda poole. Kõlab keeruliselt aga tegelikult oli päri lihtne.

16. jaan 2017

Piparkoogikellukesed

Möödunud jõuludeks sai kinkimiseks valmistatud piparkoogikellukesi. Idee on pärit netiavarustest aga näeb vahva välja ja tasus järele tegemist nii õpilastega koolis kui ka kodus.